Gluteeniton Kauralaku 200 g

11.2.2022
Vuoden vaihteen 2022 uutuutemme on gluteeniton Kauralaku joka tekee herkuttelusta helpompaa

Ensimmäinen täysin gluteeniton lakritsimme Kauralaku on rantautunut hyvin varusteltuihin elintarvikemyymälöihin, tehtaanmyymälöihimme ja laku.fi verkkokauppaamme.

Maku on tuttu Halvan maukas lakritsi, jossa lakritsin viljasta 100% on kotimaista kauraa ja se on myös vegaaneille sopiva herkku. Kaura on luontaisesti gluteeniton ­vilja, joten se sopii usein keliaakikoille, kunhan se on valmistettu erillään muista viljoista. Tällaista kauraa kutsutaan puhdaskauraksi. Suomalainen kaura on laadukasta: siinä on runsaasti beetaglukaania ja proteiinia, ja rasvan laatu on erittäin hyvä.

– Kahden vuoden tuotekehitystyön lopputuloksena löytyi vihdoin avain onnistumiseen ja saimme odotetun uutuustuotteemme gluteenittoman Kauralakun markkinoille. Emme halunneet tinkiä Halvan maukkaan lakritsin mausta, joten olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen toimitusjohtaja Jean Karavokyros toteaa.Lue Kauralakusta juttu Maaseudun tulevaisuus sivustolta: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/artikkeli-1.1748741