Maksutavat

Klarna Checkout 

Ostosten maksu tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmän välityksellä. Tämän palvelun avulla voit  helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia tästä verkkokaupasta. 

Maksa heti. 

Osta mitä rakastat ja nauti. Kortti ja verkkopankkimaksut ilmestyvät muiden maksutapojen tavoin  Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä kuluistasi. 

Ei enää luottokortin etsimistä laukunpohjalta tai pitkien salasanojen muistamista. Ei enää epäröintiä  verkkokaupan luotettavuudesta. Klarna täyttää tiedot puolestasi ja toimii takuuna verkkokaupan  luotettavuudesta. Maksusi prosessoidaan heti ja saat sen näkyviin Klarna-sovellukseen. 

Jos maksun prosessoiminen epäonnistuu, yritämme uudelleen. Jos ostos ei vieläkään mene läpi, saat 30- päivän kuluttoman laskun, jonka voit maksaa myöhemmin helposti sähköpostistasi tai Klarna-sovelluksessa. 

Lataa Klarna sovellus: https://www.klarna.com/fi/klarna-app/ 

Maksamalla ostoksesi heti Klarnalla verkkopankki- tai korttimaksulla hyödyt seuraavanlaisesti: 

  • Maksat suoraan kassalla ilman, että sinun on annettava korttitietoja tai ylimääräistä salasanaa.  Voit luottaa siihen, että kyseisessä verkkokaupassa on turvallista tehdä ostoksia.  Ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä omista kuluistasi. 

Maksa myöhemmin. 

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. 

Klarnalla saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä.  Tämä tarkoittaa, että vastaanotat tuotteen ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa  rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen  sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi. 

Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia  eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi  eräpäivää. Tästä palvelusta perimme pienen maksun.

Pilko maksu eriin. 

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä  tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja  eräpäiviäsi. 

Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Teemme  luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus  erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle  heti kassalla. Erämaksuillamme on aina kiinteät eräpäivät. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan  eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä. 

Lue luottoehdot täällä.

Shopify Payments

Shopify Payments on Shopify-järjestelmän oma maksuntarjoaja, joka poistaa kolmannen osapuolen maksuissa. Shopify paymentsin kautta voit maksaa ostoksesi kortilla, luotettavasti ilman että annat tietosi kolmansille osapuolille.