Halva varmistaa yhtiön tulevaisuuden kasvun Amazon-yhteistyöllä

Halva varmistaa yhtiön tulevaisuuden kasvun Amazon-yhteistyöllä

23.8.2021
Halva LinkedIn-kumppanuusjulkaisu, elokuu 2021

Halva varmistaa yhtiön tulevaisuuden kasvun Amazon-yhteistyöllä

Halva ja Your Amazon Partners tiivistävät yhteistyötään USA:n, UK:n ja Saksan markkinoilla kansainvälisen kasvun kumppaneina.

Halva on suomalainen perheyritys, joka on ollut erottamaton osa suomalaista makeis- ja yrityshistoriaa aina 1930-luvulta saakka.

Halva on valmistanut maailman parasta lakritsia Helsingissä jo vuosikymmenten ajan ja 80% rakastetuista tuotteista menee vientiin ympäri maailmaa.

Halva varmistaa yhtiön kasvunäkymät myös tulevaisuudessa ja on päättänyt laajentaa myyntiään USA:n, UK:n ja Saksan Amazon-kauppapaikoille. Hanketta on valmisteltu Your Amazon Partnersin kanssa huolellisesti strategisella työllä, analysoimalla kohdemarkkinoita ja valmistautumalla myynnin aloittamiseen eri osa-alueilla. Halvan herkulliset tuotteet tullaan näkemään läntisen maailman isoimman kauppapaikan valikoimissa tämän hetkisen arvion mukaan vielä kuluvan vuoden aikana.Halvan toimitusjohtaja Jean Karavokyros taustoittaa hanketta: “Pitkän historian omaavana perheyhtiönä meillä on tärkeintä kyky uudistua vaikka vanhoista perinteistä pidettäisiin kiinni. Amazon-kumppanimme kattavalla analyysillaan varmensimme tuotteidemme kaupallisen potentiaalin Amazon-markkinoilla, joten liikkeellelähdöstä oli helppo tehdä päätös.”

“Amazon mietitytti meitä pitkään. Uudet markkinat ja myyntikanavat vaativat parhaan mahdollisen kumppanin. Vaivaton yhteistyö hankkeen osalta on meille tärkeää, ja Your Amazon Partnersin tuoma lisäarvo esimerkiksi kilpailuetujen ja oikean positioinnin löytämiseksi on osoittautunut korvaamattomaksi. Odotukset uusilta markkinoilta ovat suuret, ja tähän saakka saadut tulokset ovat vakuuttaneet meidät onnistumisesta.”, jatkaa Halvan vientipäällikkö Johan Båsk.

“Yhteistyö Halvan kanssa on ollut alusta saakka hedelmällistä ja meillä on yhteinen missio onnistua eri Amazon -kauppapaikoilla. Your Amazon Partners -tiimimme antaa tulitukea rakentamalla ja kasvattamalla Amazon-myyntikanavan Halvalle merkittäväksi kasvun ja tuoton lähteeksi. Samaan aikaan hyvin toteutettu Amazon-strategia ja hands on -työ palvelee myös muita myyntikanavia kohdemarkkinoilla ja ruokkii kasvun ympyrää orgaanisesti” kertoo Halvan asiakkuusjohtaja Tommi Harju Your Amazon Partnersista.

Lisätietoja:

Jean Karavokyros
CEO
Oy Halva Ab
+358 40 757 5456
jean.karavokyros@halva.fi