Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit Wanha Satama
Gluteeniton
halva
halvakarkkiklubi
Laku
salmiakki
Suklaa
Vegaaninen

Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit: Herkuttelua makunystyröille

Kesä on täynnä erilaisia festivaaleja ympäri maailmaa, mutta yksi erityisen herkullinen tapahtuma on 21.- 22.10.2023 vietettävät lakritsi- ja salmiakkifestivaalit. Tässä blogissa tutustumme tähän makeaan tapahtumaan ja sen tarjoamiin makuelämyksiin.

Lakritsin ja salmiakin ystävien kokoontumispaikka

Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit ovat ainutlaatuinen tapahtuma, joka kerää yhteen lakritsin ja salmiakin ystäviä eri puolilta maailmaa. Tapahtuma järjestetään Wanhassa satamassa 21. - 22.10.2023.

Tule vierailemaan Halvan herkullisella ständillä, jossa on tarjolla metritolkulla erilaisia lakritsi- ja salmiakkimakeisia edulliseen messuhintaan. Meillä ei säästellä myöskään maistiaisissa, sillä haluamme toivottaa juuri sinut hyvä asiakkaamme makeasti tervetulleeksi maistelemaan uutuuksia ja tuttuja tuotteita.

Meiltä voit ostaa joulukalentereita, ihania peltisiä lakritsipurkkeja, Wanhan ajan lakua, Vanhat autot korvakoruja, avaimenperiä, heijastimia ja muita ikonisia brändituotteita pukinkonttiin.

Tänäkin vuonna Halva tarjoaa lakutaidepajan lapsille ja lapsenmielisille. Lakritsitaidepajassa voit käyttää vapaasti mielikuvitustasi ja tehdä haluamasi taideteoksen käyttämällä erilaisia lakuja ja täytelakuja, joita on vapaasti käytettävissä lakutaidepajassa. Muista laittaa lakutaideteokseesi yhteystiedot, sillä 3 parasta taideteosta palkitaan Halvan maukkaalla tuotepakinnolla. 

Lue lisää tapahtumasta ja osta lippuja täältä.