Ostosten nouto 0 € & ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin
halva verkkokauppa
irtokarkit
lakritsit
salmiakit
vaahtokarkit
vanhat autot

Ostosten nouto 0 € & ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin

Ostosten Nouto 0 € verkkokaupan noutovarastosta Keravalta. Saat myös ilmaisen toimitus yli 35 € tilauksiin - halva.fi tarjoaa enemmän

Verkkokauppojen suosio kasvaa päivä päivältä, ja me halva.fi:ssä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostoskokemuksen. Siksi olemme iloisia voidessamme esitellä uuden palvelun: nouto 0 € verkkokaupan noutovarastosta ja ilmaisen toimituksen yli 35 € tilauksiin! Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi, mitä tämä palvelu tarkoittaa ja kuinka se voi tehdä ostosten tekemisestä entistäkin helpompaa ja edullisempaa.

Nouto 0 € verkkokaupan noutovarastosta

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tiedämme, että moni teistä arvostaa mahdollisuutta noutaa tilauksenne ilman ylimääräisiä kustannuksia. Siksi olemme ottaneet käyttöön nouto 0 € verkkokaupan noutovarastosta -palvelun. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme ja noutaa sen ilman toimituskuluja noutovarastoltamme. Tämä on loistava vaihtoehto kaikille, jotka asuvat lähellä noutovarastoamme ja haluavat säästää toimituskustannuksissa.

Noutovarastomme sijaitsee Kumitehtaankatu 5, Kerava, ja se on auki TI-PE klo  11-15.00. Huom! MA SULJETTU. Kun teet tilauksen, voit valita noutovaraston toimitustavaksi ja noutaa tuotteet edellä mainittuna ajankohtana. Näin säästät sekä aikaa että rahaa. Varasto p. +358 50 552 5992.

Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin

Emme kuitenkaan ole unohtaneet niitä asiakkaitamme, jotka mieluummin saavat ostoksensa suoraan kotiovelle toimitettuina. Siksi tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 35 € tilauksiin. Kun teet tilauksen, joka ylittää tämän summan, toimituskulut jäävät nollaan.

Tämä tarkoittaa, että voit tehdä ostoksia huoletta ja nauttia ilmaisesta toimituksesta, kunhan tilauksesi arvo on yli 35 €. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun tilaat suuremman erän tuotteita kerralla tai kun haluat hemmotella itseäsi hieman ekstralla.

Kuinka hyödyntää nämä edut

Hyödyntääksesi nouto 0 € verkkokaupan noutovarastosta -palvelun ja ilmaisen toimituksen yli 35 € tilauksiin, sinun tarvitsee vain seurata näitä helppoja vaiheita:

1. Tee ostoksesi Halva.fi:ssä normaalisti lisäämällä tuotteet ostoskoriin.
2. Varmista, että tilauksen arvo ylittää 35 €, jos haluat ilmaisen toimituksen.
3. Kassalla valitse toimitustavaksi joko "Nouto verkkokaupan noutovarastosta" tai "Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin," riippuen siitä, kumman edun haluat hyödyntää.
4. Nouda tilauksesi noutovarastolta sovittuna aikana tai odota, että se saapuu ilmaisella toimituksella kotiovellesi. Varasto p. +358 50 552 5992


Halva.fi haluaa tarjota asiakkailleen enemmän kuin pelkästään laadukkaita tuotteita. Haluamme tehdä ostosten tekemisestä mahdollisimman helppoa ja edullista. Nouto 0 € verkkokaupan noutovarastosta ja ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin ovat vain yksi esimerkki siitä, miten pyrimme tähän tavoitteeseen.

Kiitämme teitä uskollisuudestanne ja toivotamme tervetulleeksi hyödyntämään näitä uusia etuja. Toivomme, että ne tekevät ostosten tekemisestä entistäkin miellyttävämpää ja edullisempaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä auttaaksemme sinua parhaamme mukaan. Kiitos, että olet osa halva.fi:n yhteisöä, ja toivotamme mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme!

Meiltä löydät: irtokarkit, lakritsit, salmiakit, vaahtokarkit, vanhat autot ja paljon muita laadukkaita makeisia.