Suomen ostetuimmat lakritsipussit (*)

7.4.2021
Wanhan ajan laku 350 g on Suomen ostetuin lakritsipussi

Tuttu pehmeä lakritsi on valmistettu perinteisellä lakritsinkeittomenetelmällä niin, että lakritsi keitetään padoissa hellästi ja tasaisesti useita tunteja. Näin keittäen lakritsi saavuttaa oikean aidolle mustalle lakritsille ominaisen pehmeyden ja aromirikkaan, maukkaan maun.

Lakritsinkeittäjältä vaaditaan syvää tuntemusta lakritsimassan keitosta, jotta hän tietää milloin lakritsi on saavuttanut juuri sen oikean keittopisteen.Toista sijaa pitää ansiokkaasti Suklaalakukuulat Salmiakki 140 g, jonka supertriplamaku on osoittautunut koukuttavaksi nautinnoksi. Suklaalakukuulissa on lakritsisydän, joka on kuorrutettu valkosuklaalla ja päällä on lakritsijauhetta.90-vuotias perheyrityksemme haluaa esittää nöyrän kiitoksen kaikille teille hyvät asiakkaamme, jotka olette mahdollistaneet sen, että olemme yltäneet Suomen ostetuimpien lakritsituotteiden listalle. Ilman teitä se ei olisi ollut mahdollista.

Nämä tulokset rohkaisevat meitä jatkamaan tällä hyväksi todetulla tiellä ja haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme tuottamalla uusia innovatiivisia tuotteita, vanhoja klassikoita unohtamatta.

(*) Lähde: NielsenIQ Homescan lakritsipussit, ostot arvossa 52 vkoa päättyen 2.2.2020 ja 52 vkoa päättyen 31.1.2021

Tilaa lakut suoraan kotiisi: www.laku.fi