Yhteistyö Kespron kanssa

Käy katsomassa Halvan parhaat Kespron omalta tuotemerkit kanavalta linkistä: https://www.kespro.com/tuotteet/tuotemerkit/halva

Oy Halva Ab on kotimainen keskisuuri vuonna 1931 perustettu perheyritys. Makeistehdas, pakkaamo ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimisto, varasto ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Tammistossa, Vantaalla.

Tuotteet

Halvan makeisvalikoima perustuu innovatiiviseen tuotekehitykseen, henkilökunnan ammattitaitoon sekä laadukkaisiin tuotteisiin, joihin Halvalta löytyy korkeatasoiset sertifikaatit. Valikoimasta löytyy herkullisten lakritsituotteiden lisäksi: salmiakkia, hedelmämakeisia, suklaalakukuulia, halvaa, marmeladia, irtomakeisia, vaahtokarkkeja sekä joulu-ja pääsiäismakeisia.

Vastuullisuus – hiilijalanjälki 25 % pienemmäksi

Halva on toteuttanut useita merkittäviä energiakulutusta vähentäviä toimenpiteitä. Nämä toimenpiteet ovat pienentäneet makeistehtaan hiilijalanjälkeä noin 25 prosenttia. Halva on tehnyt toimenpiteitä, jotka ovat vähentäneet hiilijalanjälkeä vielä 15-20 % lisää. Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä Halvan liiketoiminta on täysin hiilineutraali.

Kestävän kehityksen toimenpiteitä

Halva käyttää 100 % uusiutuvaa sähköenergiaa. Halvan käyttämä kaukolämpö toteutetaan kierrätetystä hukkalämmöstä eli se on hiilineutraalia (päästötöntä), mikä vähentää Halvan oman toiminnan hiilijalanjälkeä n. 10 %. Nämä toimenpiteet pienentävät makeistehtaan hiilijalanjälkeä noin 25 prosenttia.